Åkerstedts förstärker organisationen!

Vi är glada att presentera Christer Gustafsson som ny konstruktör på Åkerstedts. Vi ställde ett par snabba frågor till vår nya kollega.

Namn: Christer Gustafsson
Civilstånd: Sambo med Karina

Tidigare erfarenhet:

Har jobbat inom tillverkningsindustrin hela mitt yrkesverksamma liv. Även erfarenhet av papper/massa.

Vad lockade med Åkerstedts?

Har erfarenhet från plåtindustrin. Så miljön som sådan på Åkerstedts är mig väl bekant. Det i kombination med närhet till produktionen och storleken på företaget är de faktorer som tilltalar mig. Plus att lära sig en ny produkt är inspirerande.

Vad tar du med dig in i organisationen?

Tar med mig mina erfarenheter från tillv.industrin, inte minst vad gäller plåt. Sedan är det väl aldrig fel att någon, som kommer in ny i en organisation, kanske kan bidra med att se saker och ting ur ett annat perspektiv.

Fritidsintressen?

Tycker om promenader, och då gärna i skogen. Ta med kaffepanna och över öppen eld koka kaffe som sedan kan avnjutas i stillhet.

Är lagom sportintresserad och då är det framför allt fotboll som står på agendan. Följer gärna premiere league och champions league. Även min sons bravader inom fotbollens lägre divisioner följs med stort intresse.

Musik ligger mig varmt om hjärtat då jag musicerat en del genom åren.

Läsa eller kolla deckare på TV uppskattas.

Gillar att laga mat, och för tillfället passar jag på att följa kockarnas kamp på TV.

Umgås med familjen.

Kuriosa:

Är stadsmästare i höjdhopp. Något som min son aldrig har trott på. 😊

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satta till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng